Buitenschoolse opvang

Een klein aantal kinderen maakt gebruik van een buitenschoolse opvang (bso). Ouders regelen dit zelf. U kunt zelf contact opnemen met een instelling voor bso. Wij hebben voor alle zekerheid met de SKAR de afspraak gemaakt dat zij onze kinderen in ieder geval een plekje biedt.

's Ochtends is er vanaf 08.10 uur toezicht op het plein.  De kinderen kunnen vanaf 8.20 uur naar hun eigen klas. Ouders / chauffeurs lopen even met de jongste kinderen mee. Om 8.30 uur beginnen de lessen.

De tussenschoolse opvang, het overblijven, verzorgen wij zelf. Al onze leerlingen blijven in de middagpauze op school. De school vraagt geen vergoeding voor het overblijven. De kinderen krijgen de tijd om te lunchen. Natuurlijk zorgt u voor een lunchpakketje met daarin ook iets te drinken. Tijdens deze pauzes blijven de kinderen in hun eigen klas bij hun eigen juf of meester. In de middagpauze krijgen de kinderen ook tijd om buiten te spelen.