Jeugdgezondheidszorg

Alle kinderen worden in het kalenderjaar dat ze 6 en 11 jaar worden, gezien voor een standaardonderzoek op school door de jeugdarts. Na overleg met u, kan de leerkracht aangeven of uw kind bij het onderzoek extra aandacht nodig heeft. Het onderzoek door de jeugdarts vindt plaats in aanwezigheid van de ouder(s).

Naast de onderzoeken waar alle kinderen worden gezien, houden jeugdartsen spreekuren. U kunt hiervoor ook zelf een afspraak maken als u vragen heeft over de ontwikkeling, gezondheid, welzijn of opvoeding van uw kind.

Informatie en contact:

U kunt de JGZ bellen voor vragen en om een afspraak te verzetten via de informatielijn:

tel. 088-3556000 of per mail via ggd@vggm.nl.

Op de website www.vggm.nl/ggd/jeugdgezondheidszorg kunt u folders over opvoeden en opgroeien en over gezondheidsproblemen vinden.

JGZ